Louis Vuitton Väskor gillade hennes svar, eftersom jag föddes med denna rörelse avsmak. Jag beslöt att skaffa mig detta mycket gynnsam terräng nära och denna "skönhet" till en mer djupgående samtal, men de kan också sägas en lång mycket vacker flicka gick till hennes sida, viska i hennes öra upp några av min lilla universum åttonde förnuft säger mig är definitivt inte bra, för jag vet skönhet, bekant, mer bekant med processen har alltid varit lång och full av umbäranden och slingrig. "Hur kan du inte dansa?" Louis Vuitton Sverige frågade trevande. "Du kom för att be mig att dansa?" "Var det." "I kväll jag inte hoppa hej nu." "Louis Vuitton vet." Avsluta denna mening jag ångrar det, som inte erkänner en kväll Louis Vuitton Väskor Säljes i noten till henne, i farten helt förlorad. "Då är du inte rädd för dig, och jag dansar, lockade hat mot andra för dig?" Hon tittade på mig och sa skämtsamt. "Tror du att jag sitter här och pratar med dig är inte att vara fientligt inställd till de andra?" Skönhet är som alla andra människor komplimang, hon är inget undantag, åtminstone, avslöjade hon ett svagt leende, inte så starkt ljus exponering i hennes grunt groparna, verkligen slags söta berusande. "Vet du varför jag inte dansa?" "Behöver en anledning? Här är värda dig och honom dansa folk?" Detta verkar inte lämpligt att komplimang, hon stirrade Louis Vuitton Väskor en. "Irriterande, faktiskt, jag kan inte dansa det, men inte alls." Hon provocerande hennes söta näsa högtid sagt. Visst nog, hon var mycket artigt tillbaka och sade till mig: ". Jag har något att gå först, nästa Liaoba, bye" Jag är också mycket artigt ställde sig upp och sade :. "Jag skickar ut härifrån," Jag vet att jag gör absolut en gentleman uppträdande, men min avsikt är inte här, eftersom jag vill ha att skicka hem henne, eftersom hon bodde i mitt hus där nere.

När hon återigen dök upp i hallen, verkade hon ha glömt mig en sådan person. Samma tråkiga måltider dansa efter dansen i sig är en tråkig sport, är ett skäl att inte erkänna de män och kvinnor att anamma en rimlig, särskilt den typ av långsam dans som att gå som om jag har denna macho när människor har en flickvän i skolan för utan min tillåtelse och inte under min sällskapsdans eskorteras till skolan var jag berövad min flickvän kvalificerar, även om detta är min flickvän hoppade från skolan ballroom inne tillbaka. Men på grund av detta, Louis Vuitton Väskor mer avsmak dans denna rörelse, tanken på mina rumskamrater som går till varje helg framför fula ansikte dans och dansa närvara dessa skamlösa anmärkningar efter denna kampanj jag har en stor offensiv, trots att jag var en av dem, men folk är så självisk, tillåt dig själv att gå till den platsen värva andras flickvän, och aldrig tillät hans flickvän där det är andra människor hooked. Louis Vuitton Väskor äkta såg långt ifrån henne, jag tror att lämna, eftersom jag inte låta min svartsjuka jag tittade på en ganska känna igen och uppskatta flickorna går, och jag vet inte mannen att dansa, och jag vet att detta mentalitet mycket mörk, men som inte kan kontrollera sin Louis Vuitton Sverige tror det. Louis Vuitton Väskor Säljes ser också till henne, har en mycket gentlemanna man gick framför henne, hörde jag en röst i mitt hjärta ropar :. "Avvisa honom, vägrade han," Fan, jag kan inte låta bli att förbanna sig en, tänkte jag varför dessa fåniga mig alltid så naken presenteras för oss själva. När jag såg henne artigt vägrade mannen som är en gentleman, när glädjen är som att få en del av utrustningen i spelet i toppen av densamma. "Kan du dansa?" En söt röst flöt in i mina öron, jag tog från hennes ögon flyttade till min sida och hittade en annan en halv stående vid min sida. Vår chef verkligen kommer "tankeväckande" underordnad, i alla fall, en för varje sida av dikotomin han är annorlunda, jag skulle vara glad att acceptera detta "nåd". Vid denna tid började de känna Louis Vuitton Väskor dansa ibland ganska intressant, billig är den mänskliga naturen.

Louis Vuitton Sverige förekomst av "njuter" en av de två punkterna ger mig fåfänga, är avundsjuka accepteras runt tiden tillsammans inte samma vision projiceras över, kände jag att hon tittade på mig, och jag kände även bland spår av ledsen, även om hon kanske bara flyktig blick, men ser oavsett vilken typ av visioner hon mig, skulle jag definiera henne som en sorgsna ögon, när jag narcissism bättre. Men lyckan är kortvarig, efter låten slutade gick jag tillbaka till samma grupp och min enda manliga kollega som sitter bland de fattiga. Nästa gång ägnades med mig som tråkiga Luankan kollegor att fördriva tiden, ämnet gick snabbt till Louis Vuitton Väskor kroppen. "Det finns att skönhet är svårt att flytta, oh snälla, hittills ingen hop dans." Det verkar många människor är uppmärksamma på sina handlingar. "Du kommer att prova, kanske du är OK." Louis Vuitton Väskor Billigt nonchalant insatt en. "Jag Boss?, Jag tycker du ska gå." Dessa killar ögon tittar mig, jag är deras huvuden och deras avdelningschefer, de gillar att kalla min chef, i deras sinnen, eller min position ädel, trots allt, Louis Vuitton gillar dem stora med åldern, få mer än de betalar fyra eller fem gånger, och i detta fall, om jag sa nej, det skulle blåsa min position i sitt sinne, måste jag säga sig att be henne att dansa under en lång tid för att hitta en anledning, och nu finns det en färdig, precis gett. Jag tog dessa killar till min dyrkan, gick raka vägen till henne, tillsammans med henne från att komma närmare, slår mitt hjärta snabbare och snabbare, jag tänker på de dussintals hon vägrade på mycket kort tid efter reaktion, samt hur man handskas med den grupp killar. Louis Vuitton Väskor gick framför henne ännu inte haft tid att nå ut och be henne att dansa, pekade hon till sin sida av utrymmet faktiskt sa :. "Sitt ah" Jag homeopatisk sittande, åtminstone på så sätt undvika situationen offentligt bad henne att dansa jag kan prata med henne i enrum, även om de inte är alltför skäms att vägra.

Kom ut ur hallen utanför, har vädret varit helt svart, men ljusen i staden är fortfarande så ljust, en sval bris blåser, min kropp på grund av spänningen ur svett bort, jag var lite roligt, jag är en feg människa inför en vacker kvinna var jag alltid så nervös, men Louis Vuitton flera gånger med en mängd olika sätt att "bota" min typ av problem, men resultaten är ogiltiga. "Vill du att jag ska skicka tillbaka?" Louis Vuitton vet inte var modet idag, kanske på grund av hennes ovanliga skönhet, äntligen kom jag hit från hallen i hjärtat har läst 76 gånger fram orden. Hon svarade inte omedelbart Louis Vuitton Väskor, bara tittade på hennes vackra ögon med mig, jag kände att hon tänkte, mitt hjärta började accelerera ...... synd är att det var ganska trevligt, men jag vet inte varför jag känner mig lite irriterande flickan talade igen: ". Louis Vuitton Väskor Billigt, låt oss gå" Hon tittade på mig och sa :. "i dag är jag tillbaka till studentrummet, inte gå tillbaka dit." Då log och vänster. Jag är för upptagen för mig att fortsätta festen har förlorat sin mening, och jag har varit "framgångsrika" så att den grupp av killar att se en av mina två punkter tillsammans och vacker ut i hallen, kommer jag att kunna ta emot ett stort antal av deras avund kommer imorgon tillfredsställa min fåfänga, så jag valde att gå hem. Louis Vuitton låg i sängen denna mjuka och stora, jag tänker på Louis Vuitton Väskor Säljes, men ikväll äntligen några vinster, åtminstone vet jag att hon heter Louis Vuitton Sverige, och hon verkar inte lång vistelse i mina nere, kanske gör jag inte alltför lätt att möta hennes skäl för det. Clubbing är viktigare i mitt liv en fritidsaktivitet, eftersom i baren där du också kan se en massa vackra MM, även om jag sällan gå till och de slå upp en konversation, men att sitta och njuta vad som kan betraktas som en swap liv, har jag varit Kanske åtgärden förblir alltför svårt för mig, baserat på graden av uppskattning. Ikväll, företaget grupp killar verkar gårdagens fest var inte kul, det sägs också att många kom till denna bar tillsammans HAPPY skönhet att titta på. I själva verket, i denna stad, jag har alltid trott att en människa skall inte bara tråkigt, de är tre bar, dricka, gissningslek, spela spel, om bara en människa, och det är uttråkad dumt, eftersom det finns många barer ingen hane med en kvinna, då kan jag dra slutsatsen att dessa samma dumma kvinna, kvinnor behöver män behöver kvinnor och män är lika, även om orsaken till att hela världen av män vet, men vågar slå upp en konversation i en bar främling som inte verkar mycket, närmade framgång är inte särskilt hög, vad orsaken är, är Louis Vuitton Väskor inte särskilt tydlig.

Andelen svenska män och kvinnor har alltid varit mer manliga än kvinnliga, men i denna bar i kväll i bildandet av en annan ort, antalet kvinnor än män faktiskt ännu två gånger, är tillräckligt för att göra grupp killar här situationen, däribland en ledtråd Louis Vuitton Väskor spänning. I vår ständigt skytteltrafik runt en mängd vackra kvinnor, vackra om de inte är så sant, är användningen av kosmetika, kläder, och dämpa belysningen för att bilda "pseudo pretty", men också en vacker pseudo vackra, de bröst böljande vågor, oavsett om det är sant eller inte, vid denna tid, kan stimulera män i deras sida. På kvällen så bra situation beslutade grupp killar att vidta åtgärder och börja att prova ett par flockar och de pseudo vacker kvinna som kontaktade, endast en person som sitter Louis Vuitton Väskor Billigt ursprungliga läge, det gör betyder inte att jag är ointresserad, men jag har inte hittat ett lämpligt mål, och jag har inte samlat tillräckligt med mod. Den här gången kände jag att någon tittar på mig, skulle jag kommit till rätt plats vid 45 grader, låtsades jag avslappnad ögonvrån att observera, såg jag en pseudo vacker kvinna, hennes långa, överdrivna uppåt ögonfransar, ljusa läppar, bröst och rundade ben nog att låta mig andas acceleration, även om Louis Vuitton Väskor äkta vet att det är lösögonfransar, att bröstet är inte nödvändigtvis sant, att färgen på läppstift och några ostliknande, kanske dålig kalvskinn men jag fortfarande njuta av denna vackra, Louis Vuitton Sverige kan utgöra en attraktion för mig. Människan är så, det finns ingen människa som inte brydde sig, bara inte råd att bry mannen, fast jag vet i mitt hjärta Louis Vuitton Väskor har ockuperat en mycket viktig position, men jag har inte kunnat inta en viktig position i hjärtan Louis Vuitton tiden, jag önskar resten av positionen tillfälligt till en annan kvinna. Förvånansvärt smidigt saker, kanske för att jag är här idag för att klä vackrare eller annan anledning, och jag kom med min respekt kid publiken orsaka hennes intresse. Mer än en timme efter kvinnan och jag gick där jag bor, one-night stand sånt för mig detta är faktiskt från benen vid traditionell utbildning djupare man motsätter sig det, eftersom det gör mig en kvinna förlorar grundläggande förtroende jag tror att hela världen lite vackrare kvinnor är spydigt, men när Louis Vuitton först möter, Louis Vuitton Väskor Säljes inte motsätta mig själv.

Rise hiss sakta började mitt hjärta att sjunka, ambivalens i mitt hjärta ständigt kämpar frestelsen att min ursprungliga odjuret började erövra mina sista moral ...... "ding" ljud, tänkte jag Hiss har uppnåtts, jag vanemässigt såg upp, sade digitala --15 kram skikt på hissen, jag fann mig själv i händerna vet inte när man trycker på den övre 15 och 17 presenteras i ljust där. "Jag är ledsen, du bättre gå." Jag säger denna mening är att om en kvinna hånad. Jag vet inte själv ligger i sängen, känner ånger eller jubla, alltför kaotisk till denna värld, började jag förlora mig själv, Louis Vuitton snubblade och somnade, tills ljudet av dörrklocka väckte mig. "Hur gör ni? Inte så förvånad, eller hur?" Louis Vuitton Väskor faktiskt stod vid dörren till mitt hus, såg på mig med en stolt, vackra kvinnor som hennes initiativ att besöka min familj, jag är inte förvånad över att utställningen är oartigt. Jag fortfarande Duzaimenkou fortsätter min "överraskning", Louis Vuitton Sverige faktiskt väldigt medveten om min arm kom in i vardagsrummet nedan, och mycket medvetet in i köket, sedan märkte jag hennes händer bär två påsar med grejer, köket kom hennes röst :. "Min familjs kylskåp bryts, dessa saker i er att tillfällig lagring oh" Louis Vuitton Väskor Säljes här tjejen är inte bara vackra människor långt, är så trevlig, mycket mjuk, ren ljudet, inget ljud "föroreningar", låter lite impulsiv. Ingen tid, Louis Vuitton faktiskt fortfarande tror att dessa tankar, började jag tillrätta själv. Efter några minuter, Louis Vuitton Väskor komma ut från köket, ett par mycket nöjda, de visar vägen jag sa :. "Louis Vuitton är inte tillåtet att manipulera något, jag går," vänta inte för mig att ge henne lite uttryck eller reaktion, hon kvar, när Louis Vuitton stängde dörren, kommer jag att titta i kylskåpet i slutet Louis Vuitton Väskor Billigt parkerade en uppfattning om vad, hur så stark mina voyeuristiska önskningar.

Louis Vuitton Väskor Säljes temporärt begränsa sina önskningar, men när jag städade, avslappnad sitter på soffan när jag började att sätta något i slutändan Louis Vuitton Sverige stort intresse i mitt kylskåp. "Törstig, gå till kylskåpet för att få burkar läsk.", Sa jag till mig själv, det är en helt legitim anledning att behöva öppna kylskåpsdörren. Kylskåpsdörren öppen, saker är faktiskt Louis Vuitton Väskor påse fylld med en mängd små, kan jag inte vad som är inuti. "Om jag når för drycker då och då av misstag sprang in dessa saker, dessa saker från marken, jag hjälpte henne att plocka upp, och sedan åter packade, bör detta inte kika det." Louis Vuitton undrar för sig själv kan man inte låta bli att ändå förbannar mig själv, skulle vilja kika kika det, ge dig själv att hitta vad orsaken, nu när det är omöjligt att ha en andra person, såg ingen vet, i denna värld som inte peka peeping lust, för att inte nämna hennes egna saker in i mitt kylskåp, men sa till mig att inte manipulera med, inte säga att jag inte får se. Nästa dag igen, hålla andan för två täcke är Louis Vuitton Väskor Billigt ännu inte klart för mig: "Du förstår, i dag skiner solen, men också sova, hjälp mig att få din familj täcke balkong solen om vänner, min familj inte placera. "Det här är bara min mamma sön täcke skulle kalla det jag gör, den ursprungliga skönhet men också för att göra det, ah, vacker quilt kastade mig vill Dunzou. Denna gång jag är artig, tog Louis Vuitton Väskor armen, detta är min första gången i sitt nyktra är fallet nära kontakt, och frågade: "?. Du sätter mina grejer, när det tas bort"

Louis Vuitton Väskor Louis Vuitton Väskor 1234 9.6/10(from 132 reviews) 999.03 SEK Suppliers: Louis Vuitton Väskor In Stock